За нас

Добре дошли в нашият красив оазис

Ресторант-градина Елдорадо

Ресторант-градина Елдорадо е идеалното място за бизнес срещи, романтични вечери, сватбени, семейни и приятелски тържества.

Ресторантът разполaга с две зали , в които има 350 места. Едната е в битов стил и предлага уютна семейна обстановка а другата е в съвременен стил.

За горещите летни дни и вечери Ресторант-градина Елдорадо разполага с лятна градина с 120 места. Сред зеленината и приятното ромолене на малко поточе Вие ще намерите за уют и спокойствие сред шума на големия град.

При нас ще се насладите на вкусни ястия и блазнещи окото мезета. Нашият екип от професионалисти е готов да изпълни всички ваши кулинарни желания.

Менюто на ресторанта предлага разнообразие от салати, предястия, висококачествено месо, прясна риба и голям астортимент от безалкохолни и алкохолни напитки.  Всеки ден предлагаме обедно меню с разнообразни и вкусни ястия.

За Вашите тържества Ресторант-градина Елдорадо осигурява музика и програма по Ваше желание.

 

Екстри които предлага Ресторант-градина Елдорадособствен паркинг за 25 автомобила, централна вентилационна и климатична инсталация, безплатен WiFi, детски кът, плащане с дебитна и кредитна карта.

 

Очакваме Ви :)